TM Online5 maart 2013 Security & Compliancy seminarTM, nummer 3TM, nummer 4
HOMENIEUWSCASESVISIELEISURE / WANNAHAVESCOLUMNSFACEBOOKEVENTS 
nieuwsbrief / magazine abonneren >
IBM Power 7 geeft nieuwe inhoud aan performance

IBM Power 7 geeft nieuwe inhoud aan performance

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten ...
meer lezen >

Compliancy is niet hetzelfde als Security - Hoe veilig is uw IT omgeving?

De IBM i server wordt als één van de veiligste servers ter wereld beschouwd. Hoe dan ook wordt ook deze server met een volledig open configuratie uit de fabriek afgeleverd. Als men hier niet van bewust is, kan dit veiligheidsrisico’s met zich meebrengen.Tectrade is de aangewezen partij om u hierbij te ondersteunen. Om u tot in detail te kunnen informeren over deze risico’...
meer lezen >

Wij nodigen u van harte uit voor het Security & Compliancy seminar op dinsdag 5 maart 2013 in het Customer Centre van Tectrade te Culemborg.

In samenwerking met BYTWARE, heeft Tectrade speciaal voor u de heer Robin Tatam, security specialist voor de IBM i series uitgenodigd.

Tijdens een uitgebreid ochtendprogramma van 10.00 tot 14.00 uur wordt u op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van security rondom de IBM i server.

Naast de speciaal vanuit de VS ingevlogen heer Robin Tatam, zullen ook de heer Peter Croes vanuit IBM en meerdere specialisten vanuit Tectrade aanwezig zijn. De heer Peter Croes zal een presentatie geven over de Power 7.

Tijdens de lunch is er voldoende gelegenheid tot één op één interactie met de aanwezige specialisten.

In nevenstaande berichten vindt u uitgebreide informatie over de inhoud van dit seminar.

Plaatsen zijn beperkt, schrijf u dus nu in!
Bel met 0345 547 040 of stuur een mail.


TM Online
AFMELDEN
Klik hier om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief
TM Online is een uitgave van Tectrade B.V.
Brenkmanweg 8, 4105 DH Culemborg, Tel: 0345-547040, Fax: 0345-520422
E-mail: sales@tectrade.nl, Website: www.tectrade.nl